Elena Ferrantes ærlighed – en lørdag i selskab med Elena Ferrante*

(foredraget indgår i partoutkortordningen – se under kursusprogram)

Litterær lørdag på BLIK

Lørdag den 3. februar 2018 kl.10-14: Elena Ferrantes ærlighed – en lørdag i selskab med Elena Ferrante*

Connie Bork, cand. mag.,  BLIK-Græsted Bibliotek, Græsted Stationsvej 10A, 3230 Græsted.

Elena Ferrante debuterede i 1992. Fra start har hun foretrukket at være anonym som forfatter og har selv sagt hvorfor. Det gør det muligt for hende at være så ærlig som muligt.

Det er hendes Napoli-romaner, som har givet hende et internationalt gennembrud. Romanerne er udkommet på dansk i 2014-2016: ”Min geniale veninde”, ”Historien om et nyt navn”, ”Dem der flygter og dem der bliver” – og senest ”Det forsvundne barn”.

Dobbeltforedraget vil lægge vægten påromankvartetten, der fortæller om et mere end halvtreds år langt venskab mellem Lila og Elena.

Arrangementet er et samarbejde mellem BLIK-Græsted Bibliotek og Gribskov Folkeuniversitet.

Der tilbydes en let frokost i pausen.

Entre 50 kr. pr. person. Tilmelding og betaling på www.gribskovfu.nemtilmeld.dk. Ved benyttelse af rabatkort til dette arrangement: send en mail til folkeuniversitet@gribskov.dk, såfremt der ønskes frokost.