Næste arrangementer

(foredragene indgår i partoutkortordningen – se under kursusprogram)

Litterær lørdag på BLIK

Lørdag den 3. februar 2018 kl.10-14: Elena Ferrantes ærlighed – en lørdag i selskab med Elena Ferrante*. Connie Bork, cand. mag.,  BLIK-Græsted Bibliotek, Græsted Stationsvej 10A, 3230 Græsted.

Elena Ferrante debuterede i 1992. Fra start har hun foretrukket at være anonym som forfatter og har selv sagt hvorfor. Det gør det muligt for hende at være så ærlig som muligt.

Arrangementet er et samarbejde mellem BLIK-Græsted Bibliotek og Gribskov Folkeuniversitet. Der tilbydes en let frokost i pausen. Entre 50 kr. pr. person. Tilmelding og betaling på www.gribskovfu.nemtilmeld.dk. Ved benyttelse af rabatkort til dette arrangement: send en mail til folkeuniversitet@gribskov.dk, såfremt der ønskes frokost.

Opera i guldalderens København*

Tirsdag den 13. februar kl. 19.30 i Kulturhavnen, Lille Sal, Peter Fjelstrupsvej 12, 3250 Gilleleje.

I begyndelsen af 1800-tallet synger Det Kongelige Teaters skuespillere Mozart uden nogen særlig uddannelse – med kun meget få prøver og for nogles vedkommende i en evig brandert.

Operaeksperten Henrik Engelbrecht fortæller levende og engageret om dengang ordensmagten også havde travlt på tilskuerpladserne og når københavnerne købte teaterbilletter; der var fysisk kamp om at få fat i de eftertragtede billetter.

Entre 80 kr. pr. person. Tilmelding og betaling på www.gribskovfu.nemtilmeld.dk – eller kontant (evt. mobilepay) ved indgangen (først-til-mølle-princip).